SPECIÁL POLÉVKY

MOMENTÁLNĚ VYPRODÁNO! V úvodu speciálu si můžete přečíst zajímavé texty o historii polévek, o tradičních polévkách v Itálii, o tom, že v jednoduchosti je krása a že to opravdu není pořád to samé. Skládáme hold vývaru! V kuchařské škole se seznámíte se všemi tajemstvími velkých klasiků a krok za krokem se naučíte, jak správně připravit kuřecí consommé, hovězí consommé, rybí consommé, sametový cuketový krém, gazpacho, cibulovou polévku, hustou těstovinovo-fazolovou polévku anebo krevetový bisque. Další bloky receptů jsou rozděleny na polévky s těstovinami, rýží a jinými obilovinami, vývary a consommé, polévky s luštěninami, hedvábné polévky a polévky s plody moře. Inspirujte se například hedvábnými polévkami, anebo našimi polévkami s těstovinami!. Speciál obsahuje 152 receptů.