SPECIÁL SÝRY

Mléko, syřidlo, sůl – to je vše. Pouhé tři ingredience stačí k tomu, abyste poodhalili svět neopakovatelnách chutí a vůní. Kdo sýry miluje, má těžkou volbu – čerstvé anebo uleželé, kraví, kozí anebo ovčí? Je dobré se v nich vyznat, abyste mohli správně vybrat. K tomu vám výrazně pomůže tento speciál. Najdete v něm vedle receptů pohled na sýry z výživového hlediska anebo malý slovník sýrů – avšak pozor, i když jsme jej nazvali malý, je ve skutečnosti docela podrobný. Na třinácti stránkách vás provede historií a charakteristikami třiceti vybraných sýrů, ať už jsou to sýry známé (ementál, brie, camembert, feta, gorgonzola …), či méně známé (latteria, provola, ragusano a další pochoutky). Na dalších více než sto stránkách následuje kuchařská škola a samozřejmě recepty. Představujeme vám sýr jako předkrm, jako první chod, jako mezichod, sýry se zeleninou a dezerty ze sýrů. Speciál obsahuje 133 receptů.