Toast z colomby s jahodami

Toast di colomba alle fragole
373

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 10 minut

ingredience

  • 300 g čerstvých jahod
  • 200 g dezertního koláče Colomba veneziana
  • citrón
  • krupicový cukr

postup

Colombu nakrájejte na 8 tlustých čtvercových plátků o rozměrech 7–8 cm a položte do pekáčku vyloženého pečicím papírem. Pokapejte je citrónem a vložte do trouby vyhřáté na 180 °C na 3–4 minuty. 

Rozmixujte 2–3 lžíce cukru společně s kůrou z půlky citrónu a rozprostřete na talíř, cukr s citrónem tak oschnou. Očistěte a nakrájejte na měsíčky jahody, vložte do misky a ochuťte cukrem a citrónem. Podávejte plátky colomby s jahodami provoněnými citrónem.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.