Špagety s rybou sv. Petra

609

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 30 minut

ingredience

• 400 g filetu ryby sv. Petra • 250 g špaget • 80 g sušených rajčat v oleji • 40 g vypeckovaných oliv taggiasche • 30 g piniových oříšků • olivový olej extravergine • bazalka • sůl • pepř

postup

Sušená rajčata nakrájejte. V pánvi rozehřejte tenkou vrstvu oleje, na které orestujte nakrájená rajčata, piniové oříšky a olivy taggiasche. V jiné pánvi také rozehřejte trochu oleje a pečte na něm pár minut z obou stran osolené a opepřené filety ryby sv. Petra. Těstoviny vařte v dostatečném množství osolené vody. Ještě ne úplně dovařené je přendejte do pánve s rajčaty a podlévejte postupně vodou z vaření těstovin, dokud se špagety nedovaří. Podávejte doplněné filety z ryby sv. Petra.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.