Salát z čerstvých fazolových lusků, fazolí a hroznového vína

598

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 30 minut

ingredience

• 400 g fazolových lusků • 200 g čerstvých vyloupaných fazolí borlotti • 100 g hlávkového salátu • 1 jablko • bílé hroznové víno • olivový olej extravergine • sůl

postup

Ve vroucí osolené vodě vařte 10–12 minut vyloupané fazole. Odstavte, osolte a ve vodě ve které se vařily, nechte vychladnout. Fazolové lusky očistěte a vařte cca 7–8 minut. Jablko nakrájejte na plátky. Kuličky hroznového vína překrojte na ½. Všechny ingredience dejte do mísy, přidejte natrhaný hlávkový salát, osolte, zakápněte olejem a ihned podávejte.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.