


ingredience
- 480 g kuřecích prsou
- 300 g pórku
- máslo (typ Meggle Butterfly Burro leggero)
- víno Marsala
- kardamom
- sůl
- pepř
postup
Očistěte pórek, nakrájejte na tenká kolečka a restujte na pánvi se lžičkou másla 5–8 minut.
Nakrájejte kuřecí prsa na kousky. Z pánve odstraňte orestovaný pórek a restujte na ní 2–3 minuty maso se lžičkou másla a 4 otevřenými tobolkami kardamomu. Poté podlijte půlkou sklenice Marsaly a pokračujte v restování další 3 minuty. Přidejte orestovaný pórek, osolte, opepřete a po 2 minutách podávejte.
TIP LA CUCINA ITALIANA
Máslo Butterfly Burro leggero Meggle má o 50% tuku méně než běžné máslo. Neobsahuje lepek ani laktózu, takže je perfektní pro ty, kteří trpí potravinovou intolerancí.