Kuchařská škola: Sépie se zeleninou na černo – jak se získává sépiový inkoust?

Seppie e verdure al nero
3 094

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 8
 doba přípravy: 1 hodina a 15 minut

ingredience

  • 8 sépií (1 kg)
  • 500 g loupaných rajčat
  • 300 g mrkve
  • 120 g řapíkatého celeru
  • 120 g bílé cibule
  • 30 g petrželové nati
  • 4 sáčky sépiového inkoustu
  • čerstvá feferonka
  • bazalka
  • suché bílé víno
  • česnek
  • sůl
  • olivový olej extravergine

postup

4. Inkoust použijte okamžitě, jinak se vysuší. Můžete jej také dát do nádobky, zmrazit a do dvou měsíců spotřebovat.

 

Celý recept najdete zde

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.