Kuchařská škola: Ravioli s bramborami a sýrem v dýňové omáčce

Ravioli di formaggio e patate in salsa di zucca
2 764

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 6
 doba přípravy: 1 hodina a 40 minut

ingredience

  • 800 g dýně
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 300 g brambor
  • 200 g hladké mouky
  • 150 g uzeného sýra scamorza
  • 100 g ricotty
  • 100 g čerstvé smetany
  • 50 g sýru robiola
  • 6 žloutků
  • 1 sušenka amarett
  • česnek
  • nasekaná petrželová nať
  • olivový olej extravergine
  • máslo
  • sůl
  • pepř

postup

8. Upečenou dýni vyjměte z trouby, rozmačkejte a dejte do hrnce. Přilijte vývar, přidejte 2–3 plátky česneku, smetanu, rozdrobenou mandlovou sušenku a dejte vařit. Vařte cca 3–4 minuty, odstavte, rozmixujte, dle chuti osolte a přimíchejte nasekanou petrželovou nať. 

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.