Kuchařská škola: Noky s hříbky a omáčkou z telecího – noky jako ravioli

Gnocchi ai porcini con sugo di vitello
1 336

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 6
 doba přípravy: 2 hodiny

ingredience

  • 1 kg červených brambor
  • 750 g špičky z telecího
  • 500 g čerstvých hříbků
  • 300 g hladké mouky + trochu navíc
  • 200 ml masového vývaru
  • 100 g ricotty
  • 2 vejce
  • cibule
  • řapíkatý celer
  • mrkev
  • strouhaný parmazán
  • suché bílé víno
  • máslo
  • bobkový list
  • rozmarýn
  • petrželová nať
  • česnek
  • sůl
  • pepř

postup

2. Polovinu těsta potřete rozšlehaným vejcem. Na pomazanou část blízko střední linie klaďte v rozestupech kopečky náplně.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.