Kuchařská škola: Neapolské sfogliatelle

Sfogliatelle napoletane
2 169

 náročnost: velmi obtížné
 počet porcí: 12 ks
 doba přípravy: cca 1 hodina a 40 minut

ingredience

  • 400 g hladké mouky + trochu navíc
  • 245 g másla
  • 150 g mléka
  • 100 g tvarohu
  • 50 g moučkového cukru
  • 40 g krupice
  • 30 g kandovaného pomeranče
  • 15 g sádla
  • 1 žloutek
  • 1 vanilkový lusk
  • mletá skořice
  • sůl

postup

2. Pomažte 150 g vyšlehaného másla a pláty naskládejte jeden na druhý, dobře je spojte. Srolujte pláty z kratší strany a dejte do lednice na 15 minut.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.