Kuchařská škola: Koláč Cappuccina – jak na těsto?

Torta Cappuccina
1 769

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 8
 doba přípravy: 1 hodina a 40 minut + 1 hodina na odpočinutí

ingredience

  • 500 g špenátu
  • 250 g hladké mouky
  • 100 g ricotty
  • 40 g strouhaného parmazánu
  • 3 vejce
  • olivový olej extravergine
  • sůl
  • pepř

postup

2. Kuličky těsta rozválejte válečkem na tenké pláty, pak lehce pomoučněnými hřbety rukou každý plát ještě roztáhněte, dokud nebude téměř průhledný. Dejte 3 pláty do rozevírací formy, přičemž každou vrstvu potřete olejem, a naplňte náplní ze zeleniny a ricotty.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.