Kuchařská škola: Japonský mix s bílou ředkví a miso pastou – jak na bílou ředkev?

Misto alla giapponese con daikon e miso
1 854

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 1 hodina

ingredience

  • 400 g brambor
  • 120 g uzeného sýra tofu
  • 60 g bílé pasty miso
  • 45 g hladké mouky
  • 1 bílá ředkev
  • sójová omáčka
  • sakè
  • rýže
  • sladké víno
  • citrón
  • třtinový cukr
  • olivový olej extravergine
  • sečuánský pepř

postup

4. Ponořte je do studené vody, aby byly křupavé, po 10–12 minutách sceďte a dle chuti osolte. Na vaření, dušení nebo opékání ředkev nakrájejte na nudličky o maximální šířce 1 cm.

 

Celý recept najdete zde

 

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.