Kuchařská škola: Japonský mix s bílou ředkví a miso pastou – jak na bílou ředkev?

Misto alla giapponese con daikon e miso
1 396

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 1 hodina

ingredience

  • 400 g brambor
  • 120 g uzeného sýra tofu
  • 60 g bílé pasty miso
  • 45 g hladké mouky
  • 1 bílá ředkev
  • sójová omáčka
  • sakè
  • rýže
  • sladké víno
  • citrón
  • třtinový cukr
  • olivový olej extravergine
  • sečuánský pepř

postup

2. Překrojte na ½, horní část je lahodnější a je vhodné ji připravovat za syrova. Spodní část ředkve je víc pikantní a vhodná na vaření.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.