Kuchařská škola: Frikasé z perličky s piniovými semínky – jak naporcovat perličku?

Fricassea di faraona con pinoli
1 772

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 1 hodina

ingredience

  • 1 naporcovaná perlička s játry (1,1 kg)
  • 30 g piniových semínek
  • 30 g šalotky
  • 3 vejce
  • citrón
  • zeleninový vývar
  • suché bílé víno
  • máslo
  • petrželová nať
  • olivový olej extravergine
  • hrubozrnná a jemná mořská sůl

postup


5. Proveďte dva stejné řezy podél páteře a oddělte prsní část od hřbetu. Hřbet se výborně hodí na přípravu vývaru. Prsní část rozdělte na polovinu. Tak bude perlička naporcována na stehna, horní stehna, prsní část, křídla a játra.

 

Celý recept najdete zde

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.