Kuchařská škola: Frikasé z perličky s piniovými semínky – jak naporcovat perličku?

Fricassea di faraona con pinoli
1 773

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 1 hodina

ingredience

  • 1 naporcovaná perlička s játry (1,1 kg)
  • 30 g piniových semínek
  • 30 g šalotky
  • 3 vejce
  • citrón
  • zeleninový vývar
  • suché bílé víno
  • máslo
  • petrželová nať
  • olivový olej extravergine
  • hrubozrnná a jemná mořská sůl

postup


3.–4. Nařízněte kůži až ke kosti mezi hrudníkem a stehnem, rukama oddělte obě části a odloupněte maso z hlavice stehenní kosti. Oddělte horní část stehna od stehna.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.