Kuchařská škola: Chateaubriand na červeném pepři se zkaramelizovanými semínky – steak ve formě

Chateaubriand con pepe rosa e semi caramellati
1 210

 náročnost: středně těžké
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 40 minut

ingredience

  • 720 g hovězí svíčkové
  • 100 ml calvadosu
  • 40 g slunečnicových semínek
  • 40 g dýňových semínek
  • 20 g sezamových semínek
  • 1 červené jablko
  • celý červený pepř
  • máslo
  • krupicový cukr
  • olivový olej extravergine
  • sůl
  • pepř

postup

4. Stejným způsobem maso svažte i v jeho dolní části. Po odstranění provázku zůstane na mase patrná rýha, která napomůže k jeho naporcování.

 

Celý recept najdete zde

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.