Guacamole s krabím masem

Guacamole con polpa di granchio
432

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 35 minut

ingredience

  • 120 g krabího masa
  • 80 g mrkve
  • 50 g řapíkatého celeru
  • 12 cherry rajčátek
  • 8 menších kaparů ve slaném nálevu
  • 4 olivy
  • 2 avokáda
  • 1 šalotka
  • citrón
  • mleté chilli papričky
  • olivový olej extravergine
  • sůl

postup

Celer s mrkví očistěte a nakrájejte na jemno. Šalotku oloupejte a nasekejte na jemno. Olivy vypeckujte a společně
s opláchnutými kaparami nasekejte na jemno. Rajčata rozřízněte na 4 stroužky. Avokádo oloupejte, vypeckujte a nakrájejte na menší kostičky. Dejte do mísy a zakápněte citrónovou šťávou, díky které avokádo nezhnědne. 

Vše v míse opatrně promíchejte, zakápněte olejem, osolte a přidejte dle chuti chilli papričky. Nakrájené krabí maso smíchejte se 2 lžícemi oleje, přidejte citrónovou šťávu a osolte. 

Hotové guacamole servírujte s pomocí hranatého tvořítka o velikosti 6,5 cm na jednotlivé talíře. Poté přidejte krabí maso a podávejte s nachos, smaženými chipsy z kukuřičné mouky.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.