Bagety s telecími plátky

451

 náročnost: snadné
 počet porcí: 4
 doba přípravy: 25 minut

ingredience

• 200 g telecího masa nakrájeného na velmi tenké plátky • 8 cherry rajčátek • 4 bagety (olivové panini) • sýr caciocavallo • dubový salát • kremžská hořčice • olivový olej extravegine • sůl

postup

Natřete olejem plátky telecího masa a pomažte ho kremžskou hořčicí. Nechte proležet 10–15 minut. Rozpalte pánev a pak na ní orestujte plátky telecího, bez přidání dalšího tuku, 1 minutu z každé strany. Pak zhasněte oheň a maso osolte. Rozkrojte na polovinu bagety, ochuťte je troškou oleje a naplňte je pár listy salátu, rajčátky nakrájenými na měsíčky, plátky telecího masa a nastrouhaným sýrem caciocavallo. Uzavřete bagety a dozdobte ještě trochou nastrouhaného sýru caciocavallo. Naskládejte je na plech a dejte zapéct na pár minut při 180 °C. Vytáhněte z trouby a ihned podávejte.

Mohlo by vám také chutnat

Napsat komentář

Your email address will not be published.